Galatasaray Besiktas 3 1 / Beşiktaş 3-1 Gençlerbirliği - Gençlerbirliği / Dakikada penaltıdan falcao ve 76.

Galatasaray Besiktas 3 1 / Beşiktaş 3-1 Gençlerbirliği - Gençlerbirliği / Dakikada penaltıdan falcao ve 76.. Kaptan arda turan topu tek vuruşta filelere gönderdi! Rakibinin şampiyonluk umutlarını ertelemesini sağladı. Beşiktaş'ta galatasaray derbisinde 6 isim görev alamadı. Cim bom, kritik maçta aldığı galibiyetle şampiyonluk yarışını kızıştırdı. Dakikada penaltıdan falcao ağlarla buluşturdu.

Daki̇ka var incelemesinin ardından pozisyonun ofsayt olduğu teyit edildi. Galatasaray beşiktaş maçı özet ve golleri seyret. Beşiktaş'ta, galatasaray maçı öncesinde 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Valentin rosier'in kaprtırdığı topta emre kılınç kaleci ersin destanoğlu'nu çalımlayıp ceza sahası sağ çizgiden topu arda turan'a çeviriyor. Sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan oğuzhan özyakup, cenk tosun ve hasic ile kevin n'koudou, vincent aboubakar ve dün çekilen mr'ın da sağ uyluk arka adalesinde ödem tespit edilen mensah mücadele kadrosunda dahil edilmedi.

Galatasaray 3 - 1 Beşiktaş maç özeti izle Youtube Kartal ...
Galatasaray 3 - 1 Beşiktaş maç özeti izle Youtube Kartal ... from www.kayseritempo.org
Türk telekom arena'da kaybeden lider beşiktaş ikili averaj avantajını da kaybetti. Muslera xx, yedlin xx, donk xx, marcao xx, sarracchi xx, taylan antalyalı xx. Beşiktaş, ghezzal'in attığı penaltı golüyle eşitliği yakaladı: 62' galatasaray'da onyekuru'nun yerine kerem, falcao'nun yerine mostafa mohamed oyunda. Haftasında galatasaray ile beşiktaş , türk telekom stadı 'nda karşı karşıya geldi. Şampiyonluk yarışmasındaki diğer takım ise fenerbahçe. Haftasında türk telekom stadı dev derbiye sahne oldu. En i̇yi görüş(eig) oranı detaylı bilgi.

72' beşiktaş'ta ljajic'in yerine necip oyunda.

Bu sonuçla galatasaray puanını 78'e yükseltirken. 72' beşiktaş'ta ljajic'in yerine necip oyunda. Valentin rosier'in kaprtırdığı topta emre kılınç kaleci ersin destanoğlu'nu çalımlayıp ceza sahası sağ çizgiden topu arda turan'a çeviriyor. Beşiktaş, ghezzal'in attığı penaltı golüyle eşitliği yakaladı: Cüneyt çakır, bahattin duran, tarık ongun. Spor toto süper lig'de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadelede galatasaray ile beşiktaş, türk telekom stadı'nda karşı karşıya geldi. Haftasında galatasaray ile beşiktaş , türk telekom stadı 'nda karşı karşıya geldi. Babel, falcao ve arda turan'ın spor toto süper lig 'in 40. Kaptan arda turan topu tek vuruşta filelere gönderdi! 49 sergen yalçın (bjk), dk. Galatasaray'ın iyi oynadığı söylenemez zaten ama bu sezonun en kötü beşiktaş oyunlarından birini izledik. Hafta maçında galatasaray, türk telekom stadyumu'nda lider beşiktaş'ı konuk etti. Türk telekom arena'da kaybeden lider beşiktaş ikili averaj avantajını da kaybetti.

Spor toto süper lig'in 40. Muslera xx, yedlin xx, donk xx, marcao xx, sarracchi xx, taylan antalyalı xx. Galatasaray beşiktaş maçı özet ve golleri seyret. Cim bom, kritik maçta aldığı galibiyetle şampiyonluk yarışını kızıştırdı. Rakibinin 3 maçlık galibiyet serisini ve 7 maçlık yenilgisizlik serisini sonlandırdı.

Lider derbide kayıp.. Galatasaray 3 - 1 Beşiktaş - Ocak Medya
Lider derbide kayıp.. Galatasaray 3 - 1 Beşiktaş - Ocak Medya from www.ocakmedya.com
62' galatasaray'da onyekuru'nun yerine kerem, falcao'nun yerine mostafa mohamed oyunda. En i̇yi görüş(eig) oranı detaylı bilgi. Cüneyt çakır, bahattin duran, tarık ongun. Beşiktaş'ta, galatasaray maçı öncesinde 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Hakem cüneyt çakır, türk telekom stadı'ndaki derbide 4 dakika içerisinde iki kez penaltı düdüğünü çaldı. Cüneyt çakır xx, bahattin duran xx, tarık ongun xx galatasaray: Haftasında türk telekom stadı dev derbiye sahne oldu. Rakibinin 3 maçlık galibiyet serisini ve 7 maçlık yenilgisizlik serisini sonlandırdı.

Babel, falcao ve arda turan'ın spor toto süper lig 'in 40.

Gs bjk maçı geniş özeti ve goller izle. 2' beşiktaş yarı sahamızın ortasında kazandığı serbest vuruşu ceza sahamıza orta olarak gönderdi. Galatasaray beşiktaş maçı özet ve golleri seyret. Şampiyonluk yarışmasındaki diğer takım ise fenerbahçe. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 11. Zirveye yeni bir heyecan geldi. Welinton'un kafa vuruşu muslera'nın dokunuşuyla filelere gitti; Hakem cüneyt çakır, türk telekom stadı'ndaki derbide 4 dakika içerisinde iki kez penaltı düdüğünü çaldı. Haftasında galatasaray ile beşiktaş , türk telekom stadı 'nda karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılıların gollerini babel, falcao ve arda turan atarken, beşiktaş'ın tek golü ghezzal'den geldi. Beşiktaş, ghezzal'in attığı penaltı golüyle eşitliği yakaladı: Sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan oğuzhan özyakup, cenk tosun ve hasic ile kevin n'koudou, vincent aboubakar ve dün çekilen mr'ın da sağ uyluk arka adalesinde ödem tespit edilen mensah mücadele kadrosunda dahil edilmedi. Bu sonuçla galatasaray puanını 78'e yükseltirken.

Beşiktaş'ın tek sayısını ise rachid ghezzal (penaltı) attı. 90+2 halil dervişoğlu), emre akbaba (dk. Gs bjk maçı geniş özeti ve goller izle. Valentin rosier'in kaprtırdığı topta emre kılınç kaleci ersin destanoğlu'nu çalımlayıp ceza sahası sağ çizgiden topu arda turan'a çeviriyor. Dakikada penaltıdan falcao ve 76.

Süper Lig: Galatasaray: 3 - Beşiktaş: 1 (Maç sonucu)
Süper Lig: Galatasaray: 3 - Beşiktaş: 1 (Maç sonucu) from www.dogurehberi.com
Rakibinin 3 maçlık galibiyet serisini ve 7 maçlık yenilgisizlik serisini sonlandırdı. Daki̇ka galatasaray atağında savunma arkasına sarkan ryan babel topu ağlara yolladı ama yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Cim bom, kritik maçta aldığı galibiyetle şampiyonluk yarışını kızıştırdı. Sarı kırmızılıların gollerini babel, falcao ve arda turan atarken, beşiktaş'ın tek golü ghezzal'den geldi. 90+2 halil dervişoğlu), emre akbaba (dk. Bu sonucun ardından üst üste 4. 49 sergen yalçın (bjk), dk. Beşiktaş'ın golünü ise penaltıdan ghezzal.

Türk telekom arena'da kaybeden lider beşiktaş ikili averaj avantajını da kaybetti.

Haftasında türk telekom stadı dev derbiye sahne oldu. Babel, falcao ve arda turan'ın spor toto süper lig 'in 40. Cüneyt çakır, bahattin duran, tarık ongun. Beşiktaş, ghezzal'in attığı penaltı golüyle eşitliği yakaladı: Dakikada penaltıdan falcao ve 76. Spor toto süper lig'in 40. Zirveye yeni bir heyecan geldi. Bu sonuçla galatasaray puanını 78'e yükseltirken. Beşiktaş'ta galatasaray derbisinde 6 isim görev alamadı. Altıpasta topla buluşan arda turan bekletmeden sağ ayağıyla plase. İşte maçın dakika dakika özetti. 72' beşiktaş'ta ljajic'in yerine necip oyunda. Cim bom, kritik maçta aldığı galibiyetle şampiyonluk yarışını kızıştırdı.

Dakikada ryan babel ve 42 galatasaray. Beşiktaş'ın golünü ise penaltıdan ghezzal.

Posting Komentar

0 Komentar